Home / Poklon set za venčanje

Pravi poklon za venčanje ili useljenje u novi dom je onaj koji će ulepšavati zajedničke trenutke mladenaca.  Zato vam predlažemo ovaj jedinstveni, ručno rađeni porcelanski set koji se sastoji od:

- jednog velikog tanjira (24cm), u boji breskvinog cveta sa zlatnom linijom.

- dva bela desertna tanjira sa zlatnim vencima

- dve šolje za kafu sa ručno nanesenim zlatnim motivom

- tacnica za prstenje na venčanju sa ispisom po želji

 

Kao i svi Re:Art komadi i ovi su unikatni i potpuno ručno izrađeni od čistog francuskog porcelana. Glazura je sjajna osim u slučaju tacnice za prstenje koja je mat. 

Šoljice za kafu su bez drške.

Zlatni motivi su nanešeni ručno i radi se o 24-karatnom zlatu koje se nanosi u tečnom stanju kaligrafskom tehnikom. Zlato dobija svoju punu boju nakon pečenja na 800C.

Ring holder

 

Tacnica za prstenje je najčešće personalizovani komad kod nas. Ako želite da izgleda drugačije, da bude sa drugim tekstom ili inicijalima mladenaca koji mogu biti i urezani ili šta god poželite kontaktirajte nas.

Ako vaj set nije je trenutno dostupan ili želite neke izmene dizajna ili personalizacije kontaktirajte nas oko cene i roka isporuke. Doplata za personalizaciju tacnice je 5€. Ukoliko odaberete tacnicu koja je već u našoj ponudi tacnica je bez ikakavih doplata.

Uz doplatu od 20€ nudimo i prikladnu cilindričnu kutiju sa poklopcem presvučenu plišem u više boja.

Cena osnovnog seta: 100€

PRODATO:Moguće je naručiti izradu novog po vašoj želji. Kontaktirajte nas zbog cene i rokova izrade. Hvala!

Re Art Concept je atelje za izradu predmeta od porcelana iz Beograda iza kojeg stoji Bojana Brkić.  Kliknite ovde da saznate više o ostaloj ponudi.