Home / Radionica za Decu i Roditelje

Zdravo, ja sam Bojana! Možda to već znate. Pozivam va da zajedno budemo kreativni sa najkretivnijim bićima na svetu - sa decom. Predstavljam vam moju readionicu keramike za decu i roditelje koja je i malo više od toga.

ceramics studio boya bojana brkic

Najpre da vam pokažem moj atelje sa prodavnicom gde se održavaju radionice.

Keramikom se bavim od 2000. godina a moj brend Boya Porcelain (do nedavno Re:ArtConcept) postoji od 2012. Sa radionicama za odrasle sam počela u oktobru 2016 i od tada ih pohađa nekih 40-50 ljudi svakog meseca. Radionica za Decu i Roditelje se nametnula prirodno jer imam pedagoško iskustvo i jer sam i sama postala roditelj.

 

Radionica traje jedan sat i za to vreme i vi i dete ćete napraviti po jednu činiju ili tanjir kojih ćete moći, recimo, zajedno da doručkujete.

 

Ovo nije samo još jedna aktivnost na koju treba da povedete dete za vikend. Ovo je zaista zajednička aktivnost koja ispunjava sve koji učestvuju. Sa svojim detetom razmenjujete ono što jedno od vas ima a usrećuje onog drugog.

ceramic workshop kids parents boya porcelain

 

Dok radimo slušamo muziku, grickamo zdrave kekse i pijemo prirodne sokove.

Nakon što svoje radove napravite i obojite ostavljate ih kod mene da se osuše. Ja ću ih potom glazirati i ispeći i biće spremni za preuzimanje ili slanje poštom za nekih 7 do 10 dana.

Tehnika koju ćete naučiti zove se razvijanje iz ploče o to znanje je dovoljno za pravljenje svih u osnovi pločastih oblika u keramici. Znanje koje vam ostaje zauvek.

Ono što je posebna dobrobit ovakve radionice deci je što će moći da jedu iz tanjira ili činije koju su sami napravili. To im podiže samopouzdanje i budi želju za kreativnošću.

Preporučeni najmlađi uzrast je 6 godina.

Sledeća radionica je u subotu 16. decembra u 12h. Adresa je Zetska 4a (100m od Skadarlije).

 

Cena je 2600 dinara po paru, svako dodatno dete ili odrasli se doplaćuje 1000 dinara.

Dobrodošli!